Anbefalinger

Udsagn fra klienter

"Jeg har fået en masse ting lagt på hylden og bearbejdet nogle ting, som jeg slet ikke vidste i første omgang egentlig var et problem. Coaching er virkelig nøglen til, at jeg ikke er droppet ud af skolen og givet op. De samtaler, vi har, er altid brugbare og meget bekræftende."

 


Pige 3.g

 

"Coachingforløbet har måske været afgørende for min skolegang. Da jeg startede hos Helle var jeg på vej til at give op, men det har hjulpet at få fokus på problemerne og få hjælp til selvhjælp. Man får en masse ”værktøjer” man kan bruge i hverdagen til at hjælpe sig selv med at få det bedre og overskue tingene. Man får sat fokus på de negative vaner, der ”skader” en selv og arbejder på at afvænne sig."

Pige 3.g.
 
 

"Coaching er rigtig godt, hvis man er i kulkælderen, eller i det hele taget bare føler, man har brug for hjælp. Jeg går stadig hos Helene, og jeg er kommet langt og er mere målrettet. Jeg har fået en masse ting lagt på hylden og bearbejdet nogle ting, som jeg slet ikke vidste i første omgang egentlig var et problem. Coaching er virkelig nøglen til, at jeg ikke er droppet ud af skolen og givet op. De samtaler vi har er altid brugbare og meget bekræftende."


 

Pige, 3.g

"Det er et fantastisk forløb, hvor man både kan tale med en person, man kan stole på, og som vil lytte til ens problemer ift. skole/hjem. Samtidig er det et forløb, hvor man arbejder frem mod en god tilstand. Det er en meget positiv fremgangsmåde. Jeg havde stress fra efterårsferie frem mod slutningen af januar, og her hjalp coachforløbet mig igennem SRP og frem mod overskud igen. Her lærte jeg, at mine styrker også er mine svagheder, og hvordan jeg kan bekæmpe de forhindringer jeg har. Min stresstilstand gjorde, at jeg ikke kunne overskue skole og lektier, og lukkede mig inde. Helene hjalp mig til at vælge nogle ting fra, og finde ud af hvor mine forhindringer virkelig var, og hvordan jeg kunne bearbejde dem.."

Pige, 3.g

"​For ikke at gøre det alt for detaljeret har jeg herunder lavet en kort liste over de vigtigste ting jeg fik ud af coachsamtalerne: Du hjalp mig til at:
                     
- blive mere selvsikker og skabe selvtillid
- danne overblik over en ellers så uoverskuelig situation
- både kunne tage en dag ad gangen, men også tegne et billede af fremtiden
- blive resultatorienteret
- få hjælp til det praktiske som ikke var så ligetil pga. systemet
- man fik ro i krop, hovedet og sjæl"


Dreng, 3.g